miercuri, 4 iunie 2008

Interviu cu mine

Daca vreti sa aflati mai multe despre Vitalie Cojocari, adica umila mea persoana, vedeti aici un interviu cu mine. Site-ul http://www.presa.md/, a vrut sa afle din prima sursa: cum am fost angajat la PRO TV Bucuresti, daca m-am integrat la Bucuresti, daca m-as intoarce la Chisinau si ce cred eu despre Republica Moldova.

Ce m-au intrebat, aia am raspuns - sincer si deschis.

Acum ce sa zic, au si aparut carcotasi suparati ca nu am amintit ca am fost bursier la ULIM, universitatea unde am absolvit facultatea de jurnalism. Repet: ce am fost intrebat, aia am raspuns. As fi spus mai multe, dar daca asta i-a interesat pe oameni... Trebuia sa le bag pe gat: "dar despre ULIM nu vrei sa ma intrebi?"

PS: Ca sa nu fie suparata lumea si ca sa ma revansez, o sa scriu zilele astea un post pe blog despre Universitatea Libera Internationala din Moldova, de care, de altfel sunt foarte mandru.

7 comentarii:

Miki spunea...

am citit interviul...

vitalie spunea...

si? :)

Miki spunea...

eeeei...interesant :), dar eu tot as mai avea intrebari si comentarii la ce-ai zis

cum ai spus si tu, cred ca mai e mult de zis

Miki spunea...

Vitalie, nu ti-am spus ce era mai important: tine-o tot asa!!!! :)

Octav spunea...

Vitalie, mi-ai amintit de o intimplare hilara:) o romanca de pe meleagurile astea m-a intrebat odata de unde stiu romaneste?...:)) offf...ca doar nu am inceput discutia in ruseste:) i-am spus ca nu tin minte, probabil ca o am in singe:)))

octav spunea...

...tipa stia ca sunt moldovean:)

vitalie spunea...

Nu-i nimic Octavian, mie mi s-au pus intrebari si mai ... nastrusnice. Si nu doar de la romani. Americanii sunt si ei foarte tari la acest capitol.