miercuri, 11 iunie 2008

Eu consider ca Moldova nu trebuie sa existe ca stat! Arestati-ma pentru asta dictatorilor!

Comunistii de la Chisinau cu o mana cica dau, iar cu alta strang de gat. Tzara bananiere, tzara in care comunistii mint, distrug si conduc cu o mana de fier. Totusi pozeaza cu indarjire in niste democrati. Chiar ne cred prosti?

La Chisinau, codul penal pedepseste dur "calomnia". Adica, jurnalistii ce critica regimul dictatorial sunt declarati calomniatori si ajung buni de plata. Acum, vine Voronin si declara ca vrea sa scoata acest articol. Lasand la o parte faptul ca el este si Parlament si Guvern, si hotaraste ce articol trebuie scos, vreau sa spun ca intentia dictatorului militian nu ma incalzeste. Vin alegerile si Voronin vrea sa se puna bine cu unii jurnalisti? Ca asa pare.

De fapt, Voronin este un dictator care spune: "va miluiesc! Na, luati un os". Eu nu vreau un os, vreau sa dispari dictatorule!!!

In timp ce Voronin arunca oase, ce fac agentii comunistilor? Isi dau seama ca au bagat frica in jurnalisti si vor sa-i sperie pe utilizatorii internetului. Cum? Stau pe forumuri si trimit scrisori la administratorii siteurilor respective:"Vrem IP-urile celor care isi dau cu parerea".

Deci, daca ai scris: vreau unire cu Romania, Moldova este un pseudo-stat, care nu trebuie sa existe, Voronin este un dictator care fura, gata, vulturii KGB-isti au pus ochii pe tine. Recent, cativa tineri forumisti au ramas fara calculatoare (le-au fost confiscate) pentru ca ar fi atentat la statalitatea Republicii Moldova (si-au postat parerile pe anumite forumuri).

Domnilor securisti, eu nu scriu pe forumuri. Eu imi expun parerea liber si nu ma ascund in spatele unui pseudonim: "CONSIDER CA REPUBLICA MOLDOVA TREBUIE SA SE UNEASCA CU ROMANIA SI SA NU EXISTE CA STAT!".

Veniti si arestati-ma dictatorilor!

12 comentarii:

filip spunea...

Bravo!
Cum crezi ca pot sa dau de comentariile cu pricina? Tare mult as vrea sa trimit o adresa in nume propriu la AP a CE si la Human Rights Watch. Am postat un comentariu si pe Unimedia poate stiu ei.

cojocari spunea...

Uite ce pont gratuit iti dau. Intra pe arhiva si cauta. Vei gasi acolo unele pe care le poti lua drept exemplu. Acum eu nu stiu exact care din comentarii i-au atins pe KGB-isti. :) La cat de stresati sunt baietii de la Unimedia acum, nu cred ca vei reusi sa obtii ceva comentarii. Oricum, bravo de intentie si initiativa. Internetul nu va fi al comunistilor. Jos mana de pe internet.

filip spunea...

a postat unimedia. oricum multam!
baietii astia au reusit sa imi starneasca atentia si in weekend am sa ii transform in my own little project, asa ca sa nu subestimeze puterea si perseverenta oamenilor simpli.

Mircea-Gabriel spunea...

Interesant ! Probabil ca si Sfatul Tarii ar fi trebuit arestat in 1918 deoarece a votat Unirea cu România.

Is cam prosti comunistii astia, nu-si dau seama ca legandu-se de niste copii îsi vor atrage ura populatiei ! Copii vor deveni martiri iar lumea va fi din ce in ce mai convinsa ca i se ascunde adevarul ...

PS : mica corectie :
"Vrem IP-urile celor care se dau cu parerea".

"Vrem IP-urile celor care ISI dau cu parerea".

Andrei spunea...

Sunt foarte curios, care este opinia generala in Republica Moldova legata de unirea cu Romania? Ceva procente poate? Parerea care mi-o facusem eu era ca moldovenii cam tin la integritatea lor ca tara.

Lori Modoran spunea...

Andrei, chiar nu conteaza ce procent din populatie si-ar dori unirea. Dpdv economic este (aproape) imposibil. La fel dpvd politic. Pentru a putea vorbi de o unificare mai intai RMoldova trebuie sa isi rezovlve problemele interne (cele mai stringente). Nu numai Voronin trebuie dat jos, trebuie reorganizata intreaga structura de stat.

Lori Modoran spunea...

Am uitat sa intreb, vitalie, ce articol vrea sa scoata? cumva 32?

Andrei spunea...

@Lori, e clar ca nu o sa se intample unirea asta din foooarte multe motive. Eu intrebam doar la nivel teoretic - Vitalie a inceput :)

Lori Modoran spunea...

@ Andrei, din cate stiam eu, cam 44% se considera romani, o alta parte (nu stiu cat) moldoveni si o alta mai mica au inclinatii rusesti.

vitalie spunea...

Sa stiti ca e periculos vehicularea unor procente in ceea ce priveste unirea. Statisticile, sondajele pot fi manipulate si comunistii cunosc bine cum sa faca asta. Deaceea trebuie sa se identifice o elita, un centru care sa traga masele dupa ea/el. Masele nu pot sa gandeasca ele se uita ce au pe limba si nu le pasa ce limba vorbesc.
Inca ceva, problema este ca suntem rupti economic de Romania, iar stabilirea unor punti economice intre doua maluri ale Prutului ar apropia si mai mult Republica Moldova si Romania. Asta este parerea mea.

Mircea-Gabriel spunea...

"ele se uita ce au pe limba si nu le pasa ce limba vorbesc", parca asa zicea si Tarlev ...

Ai dreptate, elitele fac revolutiile si nu masele. Un prieten imi povestea despre cartea unui olandez (din pacate nu am ncio referinta) unde acesta analiza si situatia din RM si spunea ca Basarabia va ramâne româneasca deoarece elitele sunt pro-române ! Comunistii si-au dat seama de chestia asta si incearca si ei ce pot... prin schimbarea denumirii limbii, istoriei predate, etc.

cojocari spunea...

Oricine este acest olandez are dreptate suta la suta. De exemplu la Chisinau, s-ar parea ca este plin de rusi si ca comunistii(cacofonie intentionata) nu ar trebui sa aiba probleme la alegeri, dar nu! Pentru ca aici oamenii sunt mai informati, mai cititi, mai elevati, gata s-a terminat, primar ajunge un... proroman. Simplu.