joi, 12 iunie 2008

Refacere rapida: Zdob si Zdub joaca la CE!


Baietii au dat dovada de mult curaj si dupa un accident, in care viata le-a fost pusa in pericol anunta ca vor merge la Berna, unde vor canta in deschiderea meciului dintre Romania si Olanda. De fapt, nici un accident de pe lume nu i-ar fi oprit. Asa ca unica formatie straina (din afara Austriei si Elvetiei) va canta pana la urma la acest Campionat European.

Cum sa nu ne mandrim? In sfarsit niste moldoveni vor fi admirati la un turneu final de fotbal. Nu numai vor fi admirati, ci si aplaudati. Cine este antiroman, cine uraste tot ce este romanesc (la Chisinau sunt multi din astia) sa nu priveasca meciul, pentru ca vor suferi o cadere ... depresiva. Au doua motive: Romania va juca foarte bine, iar Zdob si Zdub va avea onoarea sa deschida meciul nationalei in galben. Hai Romania!

3 comentarii:

octav spunea...

o, iaca asta veste buna, bravo zdubilor!!!

Anonim spunea...

se poate la rubrica comentarii niste idei ne po teme?

MA ENERVEAZA BUCURESTIUL ASTA.

NU MAI POT MA SUFOC.
CEL MAI MULT BARBTII CRETINI CARE CLAXONEAZA SI COMENTEAZA CAND MERG PE DRUM IMBRACATA IN FUSTA SAU ROCHIE. SI DACA II INTREB "CE VREI? MA INSULTA! I-ASI IMPUSCA PE TOTI PROSTII!!!!!!!

vitalie spunea...

NU LE ACORDA ATENTIE. ASTA SI VOR NENOROCITII. IN REST MITOCANI, NESIMTITI, MISOGINI. CUVINTE PE CARE EI LE CONSIDERA NU DE OCARA CI DE LAUDA.