marți, 10 iunie 2008

Romanii si fotbalul - niste observatii, colea!Meciul Romania-Franta a facut din romani adevarati patrioti. Ieri, peste tot numai drapele si oameni imbracati in galben.

****

In prima poza, doi vecini si-au pus pus drapelul la balcon... Ca americanii, bre. In a doua poza, un tip se plimba pe moped in Bucuresti, iar in portbagaj drapele.

****

Cu 10 minute inainte de meci agitatie mare in metrou. Oamenii alergau ca apucatii pe scari, fiecare vroia sa prinda mai repede un tren sa ajunga acasa, sa-si pun semintele, berea pe masa si in sfarsit sa vada meciul, bre.

****

La pauza meciului am iesit sa cumpar cateva beritze (si eu am alergat pe scari in metrou). In magazin eram doar eu, vanzatoarea si un tip cu ochelari. Pe tricoul omului scria in 5 limbi Sunt Programator. Omul nu dadea niciun semn ca se grabea. Probabil nu este roman atunci?

****

Astazi, in tramvai babele, copiii isi dadeau cu parerea. A castigat Romania sau a facut remiza? Oricum o fi, hai Romania! Macar atunci cand joaca echipa Romaniei scade brusc infractionalitatea in tara, in Spania si Italia.

3 comentarii:

Miki spunea...

Vitalie, inca o data nu te-ai dezmintit...mi-a placut si postul asta :) tine-o tot asa!

octav spunea...

interesant cum va fi in Italia dupa meciul Romania-Italia?
Roamnia-Franta - foarte plictisitor, timp pierdut... daca se va juca asa si in continuare, doar Olanda si Italia au sanse sa iasa din grupa, parerea mea.

vitalie spunea...

Va fi si asta plictisitor. Si mai rau chiar, Zdob si Zdub se afla in spital si nu va putea canta la inceputul meciului. Pacat.