sâmbătă, 7 iunie 2008

Soc in Romania - Zdob si Zdub nu va "juca" la Euro2008

Am fost socat cand am aflat despre accident. O formatie atat de cunoscuta si apreciata, care a avut ghinionul sa se "nasca" in Republica Moldova, la un pas de moarte din cauza unui tampit.

I se poate intampla oricui... care merge noaptea... cu masina... prin Republica Moldova... pe un drum neluminat si intalneste o alta masina... cu un sofer beat la volan... care circula cu mare viteza... pe contrasens...

Cel mai grav in aceasta poveste e faptul ca soferul va scapa nepedepsit. Desi, cel putin ar trebui sa i se ia permisul pe viata, vorba lui Roman Iagupov.

Si inca ceva, Zdob si Zdub trebuia sa cante la deschiderea meciului dintre Romania si Olanda. Atentie, o trupa din Republica Moldova canta la un meci al Romaniei. Unele formatii romanesti s-ar bate pentru o asemenea ocazie, dar nu, romanii cred ca anume o formatie din Republica Moldova ii reprezinta cel mai bine si le ofera o tribuna in fata intregii Europe.

Nu a fost, insa sa fie. Pe 17 iunie 2008, Zdubii in loc sa incante Europa inca o data, spunandu-le ca "Bunica bate toba, bunica bate tare...", se vor reface in urma unui accident stupid, provocat de un tampit, care a baut prea mult si s-a crezut Regele Soselelor din Moldova.

Mai jos stirea pe care am facut-o despre accidentul Zdubilor.
10 comentarii:

Miki spunea...

ce-mi plac Zdob si Zdub!!!
sper ca totusi sa cante la deschiderea meciului...e sigur ca nu o sa cante?

Radon spunea...

Consider ca amenda legala de 4000 lei pentru "in caz de stare de ebrietate" ori amenda ilegala de 100$ in buzunarul politistului e prea mica pentru asa ceva. Deja e timpul de introdus in frica oamenilor, ca sa nu se aseze serviti la volan! Speram cu totii sa se refaca cit mai urgent sa fie sanatosi!

Octav spunea...

"Deja e timpul de introdus in frica oamenilor", Radon, ce sa "introducem in frica oamenilor"?

Nu cred ca zdubii vor lasa treaba asta asa, asteptam urmarea.

cojocari vitalie spunea...

Miki, imi pare rau sa te dezamagesc, dar Zdubii chiar nu vor canta la Euro. :(
Radon, eu cred asa, daca a facut moarte de om, soferul beat trebuie sa fie bagat la puscarie pentru omor premeditat, iar daca s-a intamplat doar sa avarieze grav alta masina 1000 de euro amenda si pe viata suspendat carnetul.
Octav, ce pot sa faca zdubii intr-un stat corupt? Cel putin ar putea sa-l dea in judecata pentru pierderea a mii de euro din cauza concertelor ratate.

Octav spunea...

ce pot sa faca zdubii intr-un stat corupt? Vitalie, raspunsul mi se pare evident: sa corupa si ei:)) sau crezi ca zdubii nu se preteaza la asa ceva?:)

octav spunea...

Vitalie, celalalt microbus a intrat pe lateral si nu pe contrasens...the devil is in the dedails...:)

vitalie spunea...

:) Octav, lucrurile s-au intamplat cam asa, ca m-am interesant. Cealalta masina a intrat pe contrasens, microbuzul zdubilor a incercat sa o evite, soferul a tras de volan spre dreapta asa ca masina soferului beat a lovit microbuzul la jumatate. Asta a facut ca microbuzul sa se rastoarne de doua-trei ori. Cam astea sunt detaliile.

Andrei spunea...

Da despre "Gindul Matei"nimic nu ai scris.Doi artisti din acest colectiv au fost operati azi.

octav spunea...

ok Vitalie, doar ca din spusele impresarului trupei Corneliu Ladin se intelege altceva.
Sper ca zdubii sa se refaca cit mai repede si sa nu mai aiba parte de asa ghinion.

vitalie spunea...

Pentru Andrei. Desigur ca imi pare rau si pentru Gandul Matzei. O trupa rock foarte buna canta si extraordinar-rock de calitate. Din pacate a fost o saptamana neagra pentru rock-ul romanesc (imi permit sa zic asa), iar coincidenta asta nefericita a bagat in spital doua din cele mai bune formatii din Moldova.
Sanatate multa baieti!