miercuri, 24 septembrie 2008

Groaznic! Ce se intampla in Moldova ?!

"Trei copii, o fetiţă şi doi băieţi de aproximativ 12 ani, au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în grup. Filmuletul, care prezinta scena groteasca circula printre elevii unei scoli din Chisinau."(SURSA www.protv.md)
Aceasta stire m-a tulburat. Mi-a dat peste cap tot ce inteleg si stiu ca este normal in viata.
Degradant, neomenesc si greu de acceptat. Cand spun neomenesc nu am in vedere animalele. De la animale trebuie sa invatam cum sa avem grija de copiii. Si crocodilul, si varanul, si naparca cea veninoasa au grija de pui. Noi suntem ceva mai rau, ceva ce se numeste simbolic, dar rusinos: neoameni.
Sa ne trezim, sa realizam ca viitorul este cenusiu, gri, negru. Copiii nostri sunt in pericol. In timp ce noi alergam dupa nu stiu ce bani ori pozitii sociale, cel mai scump ce avem, pentru ce traim, a ajuns o jucarie sexuala in mana dementilor.
Daca il prindeti pe cel care a facut asta, tatuatii la loc vizibil, pe frunte poate: pedofil. Bagati-l pentru toata viata la puscarie cu regim strict. Acolo, va ajunge jucaria preferata a "baietilor". Nu sunt razbunator, dar asa simt ca se va face dreptate.
PS: Zilele trecute am vazut o piesa de teatru. Ideea acelei piese era ca toata societatea este vinovata in cazurile de pedofilie. Vazand imaginile prezentate de colegii mei de la PRO TV Chisinau... m-am simtit vinovat, doar fac parte si eu din aceasta societate tampita.

2 comentarii:

Octav spunea...

vai de viitorul acelor copii, vor avea sechele toata viata:(
cred ca fenomenul e destul de raspindit si bine ca a fost filmat. doar asa vom intelege gravitatea lui.

Cojocari spunea...

Cica era vorba de un baiat de 15 ani, cel care ii punea pe copii sa infaptuiasca acele perversiuni. La 15 ani??? Si unde erau parintii? Tara de baobao.