marți, 30 septembrie 2008

Multumesc si bine ati venit. Blogul meu a mai crescut un pic

In Trafic punct ro(contorizator de trafic din Romania) sunt pe locul 220. In top20 punct md(contorizator de trafic din Republica Moldova) sunt pe locul sase. Asta la categoria bloguri. Tin minte zilele cand adunam 10-20 de vizitatori si ma umflam in pene. Bei, uite, au deschis zece oameni bloguletu'. Acum pe zi sunt intre 100 si 200 de vizitatori si imi zic: "Oare asta-i limita?" Nu stiu. Cat mai am timp, sanatate, inspiratie si calculator legat la net o sa bag posturi pe site.
Iar m-a luat gura pe dinainte. Vroiam sa va multumesc tuturor celor care imi cititi blogul. Probabil ca vi s-a parut ceva interesant aici si ati revenit. Am vazut asta pe statistici.
Multumesc si celor care comenteaza. Ca de fapt, eu nu scriu pentru mine. Scriu pentru cei care imi citesc blogul. Si daca am vizitatori, inseamna ca am putut oferi ceva informatie.
Multumesc si bine ati venit!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari!!! Eu de exemplu toata ziua imi incint retina ochiului cu informatiile de pe blogul tau:) succes si tine-o tot asa !! Diana I.

Rodica spunea...

Felicitari, e si aceasta o realizare. Ai o maniera a ta de a prezenta lucrurile...chiar daca uneori nu prea sunt eu de acord, oricum revin de fiecare data cu placere pt. a vedea ce ai mai postat.
Multa bafta.

octav spunea...

multumim tie Vitalie, tine-o tot asa!

filip spunea...

incearca sa treci peste moment si back to work!

Cojocari spunea...

Diana, sunt fericit ca arunci un ochi pe blogul meu zilnic. Mai da si de veste. Te pup.
Rodica, iti multumesc pentru spiritul critic. Crede-ma imi este de real folos.
Octav, fara tine nu stiu ce m-as face. Esti cel mai fidel cititor al acestui blog.
Filip, merci pentru comentariile pertinente.
Merci si altora care ajung sa-mi citeasca insemnarile. Inca o data, pentru voi scriu. Multumesc.

Octav spunea...

am vre-o citeva bloguri pe care kiar imi place sa le terorizez cu prezenta-mi, iar al tau se numara printre ele:))) asa e cind esti departe...

Stefania spunea...

cu placere! eu daca nu te-as fi cunoscut si personal nu m-as fi deranjat sa citesc :)) dar vad ca esti o persoana ambitioasa, serioasa si care stie ce vrea de la viata ;) multumesc pt ca scrii

Anonim spunea...

Iar aici aplauze furtunoase!!!!!!!!!!Si Vitalie care se afla pe scena lui iamginara primeste premiul Emmy sau alt premiu pentru palavrajeala aiurea, tot in imaginatia lui, clar.