duminică, 28 septembrie 2008

Nemuritoarea Dragoste... din tei

Rihana a tras un cantec "Live your Life". Piesa include celebrul "Mayaheee Mayahooo!". Vedeti si auziti cantecul mai jos. A fost cantat la MTV Awards sau ... nu mai stiu unde. Oricum la MTV. Apropo, "Mayaheeee-ul" este pe la jumatate, asa ca nu disperati daca video-ul nu incepe cu el.


O miscare ultrareligioasa din Israel si-a ales hitul trupei Ozone ca rugaciune. Si ii tot dau cu "Numa, numa" in numele Domnului. Dar o fac la modul cel mai serios posibil.


Iar tampitii care se inregistreaza in fata calculatorului zbierand din toti bojocii "Maaaayaheeee" sunt deja la ordinea zilei. Pe cel mai celebru dintre ei il aveti mai jos.
Iati vazut pe toti acesti nebuni? Da, inclusiv si Rihana. Raspundeti-mi si mie. Ce au toti acesti oameni de se duc cu pluta cand aud "Dragostea din tei"? Ce are special sau diabolic acest cantec, ca din ce in ce mai multi scrantiti si "melomani" din toata lumea o canta in disperare? Disperarea noastra. Care este secretul isteriei mondiale legate de "Mayaheeee"? Doamne, multi au mai mancat boabe otravite puse in colturi pentru sobolani.

Niciun comentariu: