vineri, 26 septembrie 2008

Nu mancati Snickers, Mars, bomboane M&M`s

Ar putea sa contina lapte praf din China. Ca sa stiti o mare cantitate din laptele praf din China este contaminat cu melamina. Aceasta substanta poate provoca printre altele: leucemie, blocaj renal, iar in cazul unei intoxicari puternice oamenii urineaza cu sange.
Apropo, incercat sa evitati si biscuitii. Problema similara. Am facut o stire despre asta si m-am convins, autoritatile se misca prea incet sa ne avertizeze. Mai bine ne pazim noi.

Un comentariu:

Oana Ionita spunea...

Buna ziua.

Referitor la stirea postata "Nu mancati Snickers, Mars, bomboane M&Ms", va facem cunoscuta pozitia oficiala a companiei Mars prin care aceasta doreste sa isi asigure consumatorii ca produsele mai sus mentionate sunt perfect sigure pentru consum.

Multumesc,
Oana Ionita
Senior Account Executive
Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
Serban Voda nr. 56, sect 4, Bucuresti
Cell. +4 0747 0 100 39
Tel. +4021 33 555 70
Fax. +4021 33 555 47

----------------------
Mars Europe nu foloseste lapte praf sau ingrediente din China si in special de la compania Sanlu.


Mars doreste sa isi asigure consumatorii si clientii ca produsele Mars precum M&Ms®, Snickers® sau Mars® sunt perfect sigure pentru consum.

Siguranta produselor alimentare este de maxima importanta pentru Mars, astfel ca acordam o mare atentie evenimentelor recente care au afectat industria produselor lactate din China.

Mars Europe nu foloseste pentru nici unul din produsele sale lapte praf sau alte ingrediente de provenienta chineza de la companiile ale caror produse lactate au fost contaminate cu melamina.

Mars se angajeaza sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Toate produsele Mars sunt fabricate si testate pe baza unui set strict de proceduri interne, bazat pe standarde internationale recunoscute.

Nici unul dintre produsele noastre din ciocolata sau snack food fabricate in Europa nu contine ingrediente lactate contaminate cu melamina.

Impartasim ingrijorarea publica privind aceasta chestiune si vom continua sa monitorizam situatia cu mare atentie.

----------------------------