miercuri, 1 octombrie 2008

Stelele Baletului Rus nu mai vin in Romania. Motivul - romanii nu sunt interesati de balet

Spectacolul "Stelele Baletului Rus", programat pe 2 octombrie in Romania a fost anulat. Si asta pentru ca din cele 4.000 de bilete puse în vanzare, s-au vandut doar 577 de tichete. Cand au vazut una ca asta, initiatorii turneului nu au stat multe pe ganduri si au decis anularea show-ului. Mai mult chiar, scarbiti de insucces, nici nu au reprogramat evenimentul.
Spectacolul urma sa aiba loc maine, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. In comunicatul oficial, coorganizatorii din Bulgaria spun ca: "show-ul a fost anulat datorita suprapunerii cu multiple evenimente similare in Romania. Persoanele care si-au achizitionat bilete pentru acest eveniment isi pot recupera banii."
Am fost de doua ori la balet in viata mea. Odata la Chisinau si odata in Minsk (exemplu video in imaginile de mai jos). Recunosc, primul spectacol m-a lasat rece. Al doilea, insa "Romeo si Julieta" m-a incantat pur si simplu. O priveliste foarte frumoasa. Apropo, pe asta l-am vazut la Minsk. M-am intrebat atunci: "Oare cum reusesc oamenii astia sa transmita aceste emotii numai prin miscare?" Fenomenal. Romani, ati pierdut multe!
Nu vreau sa fiu rau. Dar daca stelele manelelor romanesti ar avea un concert la Sala Palatului, tot 577 de tichete vindeau?

Niciun comentariu: