marți, 28 octombrie 2008

Basarabencele au luat mintile si inimele vedetelor de la BucurestiDaca mai era nevoie, avem inca o dovada a faptului ca Basarabia este un taram al femeilor frumoase. Doua vedete de la Bucuresti, CRBL de la Simplu si Sorin, blondul de la Akcent, si-au ales partenerele de viata din randul frumusetelor din Chisinau.

CRBL a pus ochii pe o coregrafa, blonda, cu care a facut cunostinta pe platoul de filmare de la "Cu un pas inainte". Sunt impreuna de doi ani, iar recent CRBL a declarat ca isi pregateste pirostriile. Fata, pe numele ei Elena, are 22 de ani si este studenta la o universitate privata.

Sorin Brotnei, de la Akcent, considera ca a venit vremea sa se aseze la casa lui. Tot o basarabeanca a ales pentru ai fi consoarta. Chiar astazi a devenit sot cu acte in regula. Aleasa lui, Liliana este o bruneta, manechin din Chisinau.

Cred ca va intrebati. De ce basarabence? Ce au ele special, de se topesc vedetele de la Bucuresti dupa ele? Sunt fete frumoase si in Romania. Atunci? Probabil este o chestie de suflet. Adica frumusetea este prezenta atat in exterior cat si in interior. Dar iarasi, revin la aceeasi intrebare. Oare, astfel de fete, nu exista si in Romania?

Niciun comentariu: