vineri, 24 octombrie 2008

Eu denigrez statul de drept Republica Moldova

Aseara am fost socat, m-am cutremurat, cand l-am auzit vorbind pe un deputat PPCD, din Republica Moldova, pe numele sau Stefan Secareanu. Tipul a citit intr-o sedinta de Parlament o solicitare adresata institutiilor de control al statului. Precizez ca a citit de pe foaie. Acest om este nemultumit de, citez: "lipsa de echidistanţă, de imparţialitate, corectitudinea profesională..., atacarea, discreditarea şi culpabilizarea statului de drept, prin calomnie şi etichetări gratuite." De ce Secareanu, nu vine in direct la PRO TV sa spuna tot ce-l doare? Se intreaba ziarul "Ziua" de astazi, mentionand ca: "cei de la partidul de guvernămant şi cei din PPCD refuză să apară, şi nu doar la ProTV."

Nu m-a deranjat solicitarea in sine. E un partz ordinar, care pute. In Republica Moldova atacul la presa este la ordinea zilei. Orice politician fie el hot, tampit, nespalat, daca nu-i este lene, atunci sare la gatul presei. M-a deranjat si m-a socat ipocrizia, nesimtirea, nerusinarea, lasitatea cu care au fost spuse cuvintele. Atunci cand erau in opozitie, cei din partidul SRL al lui Iurie Rosca erau prieteni cu toata presa. Se plangeau, se vaicareau. Vroiau sa apara pe ecrane sa-si toarne zoile in capul comunistilor. Cine i-a bagat in seama? Presa in care scuipa astazi.

Sa inteleg, Secareanule, ca te deranjeaza printre altele si denigrarea, discreditarea statului de drept Republica Moldova? Poate ca nu stii ce inseamna discreditarea? Discreditare este atunci cand ii faci pe altii sa-si piarda respectul, consideratiunea fata de cineva, ceva.

De ce ar respecta cineva statul de drept Republica Moldova? Pentru ce ar trebui respectat statul? Ce dracu face el?

Daca pui asa problema Secareanule, atunci afla ca eu, Vitalie Cojocari, cel care in acest moment locuiesc si muncesc in Bucuresti denigrez si vreau sa discreditez statul de drept Republica Moldova. De ce? Pentru ca in primul rand este un stat de mare NEDREPTATE. Pentru ca este saracie lucie in Moldova; pentru ca voi deputatii v-ati umflat la burta si la cap; pentru ca tu, Secareanule, esti in Parlament de vreo 10 ani si nu ai facut nimic; pentru ca drumurile sunt proaste; pentru ca voi deputatii aveti masini scumpe si apartamente gratuite in centrul Chisinaului; pentru ca ati facut afaceri intre voi si va imbogatiti de la o zi la alta; pentru ca statul de drept este doar al celor cu bani; pentru ca majoritatea judecatorilor pot fi influientati de voi; pentru ca daca esti cinstit si vrei sa muncesti o sa mori naibii de foame, iar unul ca tine o sa-ti dea si un picior in spate.

PS: In ziua in care o sa aflu rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova si o sa vad acolo un procent de 1,9 la suta pentru PPCD, atunci o sa ma bucur mult-mult de tot. In acel moment va scapa tarisoara aia de niste jegosi. Te salut puscariasule. Cum adica? Nu stiai? Pai risti sa infunzi puscaria pentru manariile pe care le-ai pus la cale cat timp ai calarit "statul de drept".

4 comentarii:

Octav spunea...

iti inteleg "of-ul" Vitalie, dar... incet-incet, luneci spre anarhism.

Cojocari spunea...

Octav, interpelarea lui Secareanu este falsa. Ca sa demonstrez asta am recurs la metoda de ducere la absurd. Stii tu, pornesti de la o idee falsa si o continui cu aceleasi argumente pana iti dai seama ca ai ajuns intr-o situatie care se bate cu logica.
Daca Secareanu crede ca televiziunea asta (PRO TV) discrediteaza statul, se discrediteaza el insusi, pentru ca sare in apararea unui stat discreditat, iertat sa-mi fie jocul de cuvinte.
Salut.

Anonim spunea...

Salutari tutur celor de la PPCD!!!!!!!!care citesc acest blog, stiu ca sunt multi.
Va doresc sa-si bata joc de voi viata cum va bateti voi joc de aceasta tara si acest popor!
Crud? da, de acord!

Acest Secareanu sau cum i se mai spune "Secerasiciocanul"!!!!!!!
Este atat de evident:) da poate sa ii ia la bani marunti TVM-ul, NIT-ul, EUTV-ul... a? poate acolo informatia este denaturata? nu vi se pare?

Ok, atacul asupra PRO-ului este clar, se apropie alegirile....

Este clar si ca ii considera de prosti pe toti din RM.

Este clar ca vor folosi orice mijloc ca sa inchida gura Pro-ului!

O data si o data se va tremina cu voi sobolanilor jigosi ce sunteti!

Cu Secerasiciocanul este clar, cu Rosca tot, cel mai tare ma scoate din sarite tineretul din PPCD.
Ba va scuip in fata! cad va intalnesc!
Daca nu ar exista prosti ca voi poate scorpiile astea ar mai slabi!

Nety.

Cojocari spunea...

Oau, Nety, te-ai dezlantuit. Ti i-ai pus in cap pe toti PPCD-istii. Oricum nu te speria ca sunt atat de putini si invizibili. Este o rusine deja sa fii PPCD-ist. :)
Salut.