sâmbătă, 11 octombrie 2008

Hahaha de weekend. Dau in vileag teleshoping-ul

Cine are incredere, cine cumpara produse prezentate la emisiunile de Teleshoping, ii suspectez de mare, mare prostie. Cineva mi-a povestit despre un cunoscut de-al lui, care si-a cumparat o chestie bazaitoare ce vibreaza. Cica topeste grasimea si creste muschii. Cum poti sa crezi asa ceva? Cum poti sa crezi ca vei avea un corp ca tipa/tipul din imagini? In timp ce el a tras de fiare la sala, tu esti un dobitoc ce stai in fata televizorului si tii pe burta o chestie bazaitoare, cu vibratii. Deci, persoana care si-a cumparat acel obiect n-a avut succes. Ha! Mare prostie.
Antireclama pe care vreau s-o fac este la substanta cu care te dai pe cap si ... iti creste parul. Ati auzit de o mai mare aiureala? Cand am vazut publicitatea la televizor, mi-a sarit in ochi un detaliu. Am cautat pe youtube sa ma asigur ca nu am gresit. Chiar, mare mestesug de idiotenie!
Vedeti in filmuletul de mai jos publicitatea. Exact la minutul 1, apare un tip in laborator care munceste la producerea substantei. Ei bine, tipul este chel. Bai, dar chiar tampiti ne mai cred. Priviti filmuletul si zambiti, dar nu cumparati produsul.

Niciun comentariu: