miercuri, 15 octombrie 2008

Vlad Cubreacov pupaciosul

Cine a spus ca deputatii moldoveni nu sunt talentati? De ce oare jurnalistii ii suspecteaza pe deputatii de la Chisinau ca se pricep numai la furat, inselat poporul si la pierdut timpul prin Parlament. Gresit stimabililor! Pe unii deputati ii duce mintea la dansat si la pupat cu foc.

Un exemplu viu - Vlad Cubreacov. A uitat in totalitate ca a fost "furat" de "transnistreni" si isi traieste viata la maximum. Recent a implinit 43 de ani si si-a serbat ziua de nastere in sanul colegilor si al colegelor de la televiziunea EUTV. Ii uram pe aceasta cale "La multi ani" si ii dorim sa il vada cat mai curand in inchisoare pe cel care a pus la cale "rapirea" lui. Iar noi hai sa ne delectam cu niste poze facute in timpul petrecerii date de deputatul PPCD. Pozele au aparut pe blogul feliciarosca.blogspot.com.

Observati va rog burta domnului deputat. Pai, sa-l intelegem pe sireacu'. Dupa peste 10 ani de parlamentarie cine nu face burta? Oricum, parca ne este greu sa ne obisnuim cu ideea ca deputatul tras prin inel de acum 10 ani, este burtosul si hlizitul din poza de mai sus. Ia, domnu' Cubreacov mergeti la sala! Vin alegerile si o sa apareti in halul asta in fata cetatenilor?


Cetatenii, de, ca cetatenii! Dar domnul deputat inca mai are succes la femei. Uitati-va natiune cu cata gingasie o tine pe aceasta bruneta de coate. O trage cu pasiune spre el si isi tuguie buzele cu sarg parlamentaresc. Ne este usor sa ne imaginam ce a urmat: un muuuuam zgomotos si un sarut pasional.

Desi burta nu l-a incurcat sa aiba priza la femei, cei care l-au ridicat pe scaun au trudit un pic. Mai ales ca nu toti au pus mana sa-l ridice pe Greuceanu Cubreacov. Ei, dar nu a contat pentru deputat lucrul asta. Este obisnuit sa stea pe scaun tinut de popor in spate. Asta ii este meseria!


Vaaaai, domnule Cubreacov, dar iarasi bruneta? Pai, sa intelegem ca este sotia dumneavoastra? Hm, ce tanara este. Si cum o tineti asa de mijloc, imi inchipui ca o dragoste profunda va tine impreuna.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Inainte de a scrie ceva domnu Vitalie eu cred ca ar fi mai bine sa va mai informati cite putin, nu strica. Ceea ce se vede in fotografii oficial a fost un banchet pentru angajatii televiziunii, anuntat din timp, unde au participat aproape tot colectivul care mai recent este in proportie de 90% numai din activisti ai partidului, iar ca acolo se va sarbatori ziua de nastere a lui Cubreacov nu sa stiut nici cu spatele, de aici si concluzia, Cubreacov a cheltuit banii televiziunii sau ai cui au mai fost pentru interesele personale, si nu m-as mira ca degraba sa apara un spot publicitar a restaurantului respectiv pe post, pentru a diminua macar putin cheltuielele care sau facut. Asa ca succese domnu Vitalie si mai consultati sursele
P.S. una din fotografii care sustineti ca le-ati preluat de pe blogul felicia rosca nu apare acolo... interesant de unde ati luato daca nu e mare secret

Cristian Jardan spunea...

Un articol binevoitor...:D
http://cezarsalahor.wordpress.com/2008/10/15/felicia-rosca-si-vitalie-cojocari/

dendiu.blogspot.com spunea...

mai prietene, uite care-i treaba. nu te stiu nu te cunosc, dar te rescpect, ca suntem in aceeasi breasla. asa ca, citeste cu atentie. cand vrei sa belesti un politician, "sa-i tragi amanta", incearca sa lasi in pace colegele de breasla. ca mancam aceeasi paine amara, tata, si e pacat sa ne umplem de kkt reciproc. salutari!

Cojocari spunea...

pentru anonim, era greu sa-ti semnezi comentariul? Nu ai stiut cum? Pune mana si revezi pozele de pe blogul feliciarosca.blogspot.com si pe urma arunca o privire pe blogul meu. Fa acest exercitiu ca altfel o sa cred ca nu ai invatat sa numeri la scoala. Altfel, multumesc pentru acest detaliu: ca sarmanii angajati EURO TV(unii dintre ei) nu au stiut despre ziua de nastere a lui Cubreacov. Apropo, cojocarivitalie@yahoo.com este adresa mea de email, da-mi un email ca vreau sa te intreb ceva.
@Cristian - ti-am vazut blogul, tine-o tot asa. Ah, si merci pentru articol. I-am raspuns tipului. Scrie-mi ce parere ai...
@dendiu. Imi zici prieten, dar imi spui ca nu ma cunosti, imi zici ca ma respecti, dar de ce? Doar nu ma cunosti. De un singur lucru ai dreptate: am vrut sa belesc un politician. Colege de breasla zici... bruneta este colega mea? Hm, victime colaterale, ca sa zic asa. Nu te supara draga colega. N-am nimic cu tine. Cum spune si Dendiu te respect!