sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Astazi am zburat cu elicopterul

S-a intamplat pentru prima oara in viata. Nu va ascund ca mi-a fost un pic frica. Mai ales ca ploua si ploua, iar cerul era negru si parca vroia sa cada pe pamant. M-am consolat ca nu este vant puternic si am urcat in elicopter.

Nu pot sa va dau detalii despre marca elicopterului, nici in ce tara a fost produs. De emotii nu l-am intrebat nimic pe pilot. Vedeti in pozele de mai sus imagini din interior, poate va dati voi seama. Apropo de pilot. Omul era destul de inaintat in varsta. Sa fi avut vreo 50 de ani. Deci avea experienta suficienta de zbor si nu ar fi trebuit sa-mi fie frica. Totusi inima mea batea cu mai multa ritmicitate decat de obicei.

Am scos telefonul mobil si am inceput sa fac poze. In scurt timp am uitat si de frica, si de emotii. In fata mea s-a deschis o panorama uimitoare. Jos, aglomeratie, balti, oameni agitati. De sus, insa cladiri aranjate ciudat, cu sosele ce se aranjeaza frumos printre case. Masinile stau aranjate prin parcari, de parca le-a pus cineva cu mana. Ca prin minune, aglomeratia disparuse. Ori nu o simteam eu de sus.

In interiorul elicopterului tot felul de beculete, leduri, inscriptii. Pilotul tragea de o maneta si masinaria se mai ridica un pic in sus, dupa care parca incremeni in aer. Zic parca, pentru ca rafalele de vant il faceau sa tremure, aducandu-mi aminte ca sunt in aer la vreo cateva sute de metri deasupra copacilor, automobilelor, oamenilor, cladirilor noi din zona Baneasa a Bucurestiului. Le vedeti si voi in poze. Iertati-ma pentru calitatea proasta a lor. Am fotografiat cu telefonul mobil.

6 comentarii:

pasecinic2001 spunea...

Super ... vreau si eu

Cojocari spunea...

Daca esti din Bucuresti, de exemplu poti sa te inscrii la scoala de piloti. Nu stiu cat costa, dar nu cred ca-i un capat de tara.

Anonim spunea...

Eu am zburat acum un an:) nu mi-a fost frica chiar am vrut cat mai sus:) a fost super. Le recomand la toti!

Nety.

Anonim spunea...

eu as vrea foarte mult sa sar cu parasuta, e unul dintre visele mele inca din copilarie ....

DJAx3L spunea...

No.. fac credit in banca si-mi iau elicopter. :))

Stefania spunea...

Heiii! Uite-l pe Vitalie :)
Salut-o pe Maia din partea mea.