luni, 24 noiembrie 2008

Campania electorala de la Chisinau este penibila, politicienii - bolnavi

Ca de obicei, politicienii de la Chisinau, niste ratati, se dau in spectacol pentru a castiga voturile oamenilor. Niste cersetori de voturi, avizi de putere si dornici sa faca averi mari-mari cand ajung in jilturi comode. Bine ca cersetori in sensul de a cersi, nu in sensul de a avea stomacul lipit de spate.

Nu stiu cum reactionati voi, dar eu demult nu-i mai iau in serios. Pai, sunt sanatosi la cap? Au toate tiglele pe casa? Cred ca nu. Dar hai sa le analizam impreuna actiunile ca sa va convingeti si dumneavoastra.

Ce-i veni intr-o zi unui politician? Care? Nu stiu exact. Se gandi sa ticluiasca o scrisoare prin care solicita, ATENTIE, interzicerea ingroparii moldovenilor in sicrie din lemn. Cica se fac prea multe sicrie din lemn, iar asta casuneaza fondului forestier. Hai deci, continua politicianul, sa-i ingropam pe saracii astia, asa cum merita sa fie ingropati sarantocii - in saci de plastic. Revenind la intrebare: cine a scris scrisoarea? Cred ca nu conteaza. Stiti de ce? Pentru ca mesajul reprezinta parerea generala a politicienilor despre moldoveni. Adica sunt saraci si trebuie ingropati in saci de plastic, ce mama lor!

Tot un dobitoc de politician a hotarat sa tina in frig locuitorii Chisinaului. A dat ordin, caldura a fost oprita! Simplu, nu? A vrut sa-l execute politic pe un oponent, doar se apropie ziua alegerilor. Cine stie cati oameni s-o fi imbolnavit in aceasta "lupta glaciara"? Cert este un singur lucru, ca politicianul care a ordonat inghetul oamenilor poate fi catalogat ca maniaco-depresiv si dependent de putere. Propun un tratament: sa-i fie luata puterea.

Un anumit politician s-a plans ca presa nu-si mai aminteste de el. Asa ca vrea sa i se "inceapa" un dosar penal. Doar, doar o ajunge pe ecranele televiziunilor. Boul nu anunta, insa pe ce motiv ar vrea sa i se faca dosarul. Ii sugerez eu cateva: a furat din buget, s-a folosit de masina in afara serviciului si in interes personal, a facut trafic de influienta, nu si-o fi platit taxele la firmele pe care le detine? Cred ca la inchisoare pe viata se incadreaza.

Un alt politician s-a trezit vorbind. A declarat ca in fata unei televiziuni au cazut frunzele. Cica de la radiatie. Sarmanul, sa-i spuna cineva ca a venit toamna pe ulita, caci altfel se pune dracului pe numarat frunzele cazute. Rasu-plansu, acest politician dornic si nerabdator sa mai pupe un mandat s-a suparat si pe faptul ca aparatele de aer conditionat fac prea mult zgomot. S-o fi stricat la tartacuta prostu' cand vazu ca televiziunea ii prezinta pe toti politicienii si nu doar pe cei de la putere.

Cam atat, dar fiti siguri, atacurile impotriva bunului simt si moralei vor continua. Huo, disperatilor. Cine va mai voteaza?!

Un comentariu:

andrei_the_wise spunea...

Salut, sunt Varby si am facut schimb de linkuri cu tine. Organizez un concurs cu premii in valoare de 100 de lei pe tema: "cea mai amuzanta intamplare din viata ta". Pe langa premiile materiale daca castigi iti fac timp de o luna promovare gratuita pe blog(prin banner).
In plus articolul tau va aduce multe zambete pe fetele oamenilor.

Imi cer scuze daca te-am deranjat si iti doresc sarbatori fericite.