marți, 25 noiembrie 2008

Reteta de slabit. Garantat


Se ia o perioada in care toata lumea este inebunita de criza. Se face un credit la banca. Creditul sa fie cel putin de vreo cateva zeci de mii de euro. Se amesteca intr-o isterie profunda de cautare a unui apartament in Bucuresti. Se mai adauga o portie dubla de ingrijorare. Se rade maruntel o negociere la sange pentru apartamentul care iti place.

Se presoara niste discutii cu zeci de agenti imobiliari. Se aleg atent si se arunca la gunoi agentii tzepari. Se mai adauga o portie de ingrijorare. Se gaseste apartamentul care iti convine la pret si la calitate. Se mai aplica o negociere. Dupa care se mai adauga o portie de ingrijorare. Se cauta undeva inca niste bani pentru plata comisioanelor. La final, in aburul acestei afaceri, se semneaza antecontractul si contractul de cumparare-vanzare.

Credeti-ma pe cuvant. Garantez ca slabiti cu cel putin 10 kilograme. Eu, si asa tras prin inel, am slabit cu vreo 5. Nu mai nadajduiesc recuperarea kilogramelor, doar am rate...

3 comentarii:

Dennis spunea...

te tii de retete Jamie Oliver ? mai rau de mine ca n-am nevoie de slabit. :))

filip spunea...

mai vorbim noi de preturi la apartamente si de creditu ala mai incolo ... :)

Cojocari spunea...

Dennis, nici eu nu aveam nevoie de slabit, dar daca mi se nimeri reteta, a trebuit s-o pun in practica... Nu am avut de ales.
Brrr, filip, nu ma speria, nici nu stii ce furtuni imi spulbera imaginatia. :)
Salut.