miercuri, 12 noiembrie 2008

"Succesuri" pentru Eugen Tomac

O vedeti in poze. Au fost preluate de pe unimedia.md. Este ea, numai ea si tot timpul ea: fiiiicaaaaaaaaaa presedintelui, Elenaaa Baaaaaaaaasescuuuuuuuuuuu. A venit la Chisinau cu ocazia prezentarii candidatului PD si L la alegeri. El ar urma sa fie votat de cetatenii romani pentru a ajunge in camera deputatilor.

Cu buzele ei tuguiate, cu emotii in glas, don'soara "Succesuri" a declarat in fata audientei entuziasmate:
"Ma aflu pentru prima data la Chisinau...(Aplauzele furtunoase ii intrerup speach-ul. Probabil sala a ramas fermecata de faptul ca aceasta faptura draguta mai si vorbeste)... insa am avut ocazia sa cunosc tineri basarabeni care au venit la studii in Romania si de la care am aflat lucruri noi despre Republica Moldova. Ma bucur sa aflu astfel ca orasul Chisinau este condus de un primar tanar, care, datorita calitatilor sale, a reusit sa convinga ca Republica Moldova merita un destin european."

Don'soara Basescu, ati zis "sa convinga ca"? Pai dar miroase a cacofonie aici. Hai ca aveam pretentii de la dumneata. Puteai sa dai o duma, ceva mai mult. Dar se pare ca emotiile care au fost mult prea mari si evenimentul istoric - ai calcat pentru prima data pe tarina basarabeana, te-au infrant.

Nu-i nimic. La mai mult si la mai mare. Las'ca mai treci tu pe la Chisinau. De altfel mi-a parut bine ca domnisoara Basescu a vizitat Republica Moldova. O sa revina la Bucuresti si o sa aiba ce povesti prin cluburile de fite. O sa se informeze si prietenii ei ca exista pe lume asa oras si asa tara:
"-Fata, hai sa-ti zic unde m-a trimis tata, fata.
-Unde, tu fataaa?
-La Chisinau, fata.
-Tu esti nebuna? Dar ce ai cautat tocmai acolo? Am auzit ca-i tocmai in Siberia, langa China.
-Nu, tu. Ce ai? E langa Ucraina.
-Si Ucraina unde este fata?
-Ucraina??? Stai sa-l sun pe tipul cu care am mers la Chisinau.
-Alo, salut Jenea. Spune-mi te rog unde este Ucraina?
-...
-Mi-a zis ca Ucraina este langa Rusia.
-Vezi, ti-am zis io. Iar Rusia este in Siberia.
-Logic fata! Deci am fost langa Moldova, care este langa Ucraina, care este langa Siberia. Vai, fata!!! Oau, am fost in Siberia. Da sa stii ca nu a fost atat de departe si nu a fost atat de frig. Stii la ce ma gandesc? Ups, de cand sunt in politica gandesc. Ca am facut o descoperire geografica. Romania este langa Siberia."

ps: Sa va fac o confesiune. Mi-e simpatica Elena Basescu. Chiar daca are tupeul de a intra in politica este genul de fata cumintica si emotiva. Asta mi-a zis-o cineva care o cunoaste si tind sa-l cred. In ceea ce-l priveste Eugen Tomac, pai ii urez succes. Se pare ca are cele mai mare sanse sa fie votat. Este tanar, nu e prost, dimpotriva, si in plus cica este din administratia presedintelui Basescu. Munceste in calitate de consilier pe problema romanilor de pretutindeni, dar despre asta voi reveni.

Niciun comentariu: