joi, 27 noiembrie 2008

To be or not to be... Iurie Rosca - deputat? SONDAJ


Pentru cine nu stie nimic despre individul Iurie Rosca, sa precizam mai intai cateva detalii. Prin 1985 - angajat al Televiziunii Nationale de la Chisinau. Prin 1989 participa la fondarea Frontului Popular din Moldova. Pe atunci facea poduri de flori peste Prut si "lupta" pentru unirea cu Romania. Apoi si-a fondat PPCD (Partidul Popular Crestin Democrat). Dupa care a fost in centrul unor ample manifestatii din Chisinau impotriva comunistilor. Ulterior, insa renunta la sustinerea unirii cu Romania, iar la 4 aprilie 2005 si mai rau, deputat fiind, voteaza pentru alegerea lui Voronin in calitate de presedinte.

Dupa acest vot din "tradator" si "Iuda" nu a mai fost scos de unele partide, ziare. Nu i-a prea pasat caci este prieten la catarama cu Voronin. Acela ii tot facea dedicatatii pline de dragoste si il sprijinea in orice conditii. Totusi, supus unui tir prelungit de critica, Rosca si-a stricat rau imaginea. Asa ca institutele de studiere a opiniei publice ii prognozeaza ca nu va mai ajunge in deputatie.

Permiteti-mi sa nu fiu de acord cu domnii. Poate sa ajunga! Partidul sau este varza? Putini il mai sustin? C'mon! Vorbim de Republica Moldova, tara tuturor posibilitatilor pentru cei care au bani, pile.

De exemplu, comunistii il pot obliga pe Marian Lupu, presedintele Parlamentului sa intre in partidul lui Iurie Rosca si astfel, primul il baga pe al doilea in legislativ cu tot cu partid.

Mai exista o posibilitate - Iurie Rosca se inscrie in partidul Comunistilor si astfel intra in Parlament.

Multe sunt posibile. Asa ca va propun un sondaj. Cum credeti, intra Rosca in Parlament sau nu? Sondajul il vedeti in dreapta sus al blogului. Sunt curios ce rezultat va iesi!

6 comentarii:

Vitalie spunea...

"Cum credeti, intra Rosca in Parlament sau nu?"

nu pot sa votez - cred una dar vreau cu totul alta. ;-)

ceziceu spunea...

da, realitatea politică din RM bate orice logică... Nici nu mai ştiu în cine să cred. Nici Chirtoacă nu îmi mai inspiră speranţă, prea molatic a devenit..., iar veterani de tipul lui Roşca ştiu deja toate aspectele scenei politice, de care aţă să tragă...

Octav spunea...

ceziceu, crede in Dumnezeu si toate ti se vor lumina;)

Cojocari spunea...

Vitalie, desconpira ambele variante :).
ceziceu, singura logica, este de a accede la putere prin orice mijloc.
Octav, astia, politicienii nu au niciun Dumnezeu.
Salut.

Anonim spunea...

www.curaj.net/?p=6527

va recomand articolul Candidatul Ros-Oranj sau Who the Fuck is Tomac 2
este interesant

Nety

vitalie spunea...

Cred ca va intra, dar vreau sa nu mai vad (de)generatia asta in posturi cheie.