vineri, 12 decembrie 2008

Ce-i in capul tau, Rosca?

"PROTV a depus astazi cererea de prelungire a licentei! In acelasi timp, conducerea postului a emis un comunicat in care declara ca CCA ar refuza sa prelungeasca licenta de emisie. Presedintele CCA susitine ca declaratia PROTV urmareste de fapt sa dezinformeze opinia publica." (EUTV, televiziune ce-l "simpatizeaza" pe Iura Rosca, dusmanul PRO TV-ului)

In timp ce media din trust incurca special borcanele, ba chiar si le sparge, Rosca s-a dat la fund (fundul lui Voronin). Dupa ce a facut o caca mare rau, nu mai apare in lume. Oare de ce? Nu, nu cred ca-i este rusine. In continuare s-o fi uitand linistit in oglinda, iar noaptea o fi dormind estrem de bine. Probabil a deschis si o sampanie sa sarbatoreasca impreuna cu Secureanu, si CuBeriaCow "victoria".

A gasit cu cine sa se razboiasca?... Cu o televiziune care in timpul protestelor de prin doua mii si ceva toamna, l-a prezentat pe el si actiunile lui cu lux de amanunte? Prin reportajele de atunci multa lume a aflat ce se intampla cu adevarat in centrul Chisinaului. Caci daca credeai postul public de televiziune o luai razna.

Cum a inteles Iura Rosca sa rasplateasca obiectivitatea PRO TV-ului? Prin insinuari, atacuri, presiuni si prin incercare de a inchide canalul. Minte scurta mai ai Roschevici. Buna crestere si profesionalismul le-ai luat drept trasaturi caracteristice fraierilor? Probabil te crezi un mare smecher? Nu esti. Il parafrazez pe Basescu care in campania electorala se adresa lui Nastase: "Roschevici, nici nu stii cat de mic incepi sa fii".

Tu si deputatii tai putini nu raspundeti la telefoane, pe strada mergeti cu capul in pamant, fugind chiar, atunci cand vedeti pe cineva cu microfonul. Desi va ascundeti, noi stim ce ganditi. Noi stim ca voi vreti la putere. Daca acum eram in fata voastra, a PPCD-istilor, eu va aratam o figura cu degetul mijlociu ridicat. Iar ca mine sunt, ehehehe, toata tara. Nu mai pupati voi inca un mandat, cum nu-s eu popa tuns. Ura.

6 comentarii:

stranum53 spunea...

povestea cu licenţa Pro-TV e una. dar te rog să îmi explici de ce, de vineri încoace, nu mai am acces la site-urile următoare: www.protv.md, www.unimedia.md, www.jurnal.md, în timp ce site-ul cotidianului guvernamental "suveran" şi fluxul portocaliu merg de minune....

poate din cauză că la Bucureşti, de unde scriu, nu trebuie să se afle ceea ce se întâmplă la Chişinău.

mult succes acolo. dacă pot face ceva, pls let me know.

filip spunea...

@stranum

In Colentina merge :)

stranum53 spunea...

da, azi am acces la site-uri (cu excepţia unimedia). dar nu am avut acces la site-urile în cauză 3 zile la rând, şi începusem să îmi pun întrebări. poate o fi de la reţea.

repet încurajarea: mult succes, pentru că se pare că e ceva destul de serios. dacă eu şi cei câţiva prieteni bloggeri putem face ceva, pls let me know.

Anonim spunea...

Ce-i in capul tau, cojocarule, de scrii din post in post, tot mai prost si mai prost?

Anonim spunea...

Vitalie bravo, bine faci ce faci daca ai reusit sa-i starnesti atata ura acestiu anonim, inseamna ca ai talent:)


nety

tudorcojocari spunea...

Rosca-Chirosca :-)
Azi a scris Cezar Salahor un post despre cat de tare e Rosca pentru ca a fost criticat de rusi. Interesanta logica mai are.
Tare cusuta cu ata alba imi pare afacerea asta..
Keep up ProTv, btw!