vineri, 12 decembrie 2008

Incepe

Parca m-au auzit. Politicienii de la Chisinau au declarat la unison: "suntem solidari cu PROTV Chisinau"; "Jos mainile de pe pe PRO TV"; "Trebuie sa iesim la proteste".
Politicienii, parca bucurosi de situatia creata si fericiti ca sunt bagati in seama adreseaza mesaje dure puterii. Pai, daca tot declarati, treceti si la fapte? Nu va ascund, mi-ar placea sa-l vad pe Urecheanu, Filat, Chirtoaca de manuta, in fata a mii de oameni incercand sa apere PRO TV.
De fapt, ce zic eu? Acesti politicien, oamenii s-ar proteja pe sine. S-au obisnuit ca au informatii diverse, interesante, obiective in fiecare seara. Nu le vor mai avea in curand. Se pot lipsi de asta? Vor tacea chitic, martori in fata unei asemenea nesimtiri, unui tupeu obraznic?
Voronin simti cum iti tremura scaunul?

4 comentarii:

Gabriel Leonard spunea...

Salut! Te-ar interesa un link exchange? Daca da,dai tu un add la IM:nykleo sau lasa-mi un comentariu pe blogul meu.Bafta la trafic!

Anonim spunea...

Cind ai scris "Incepe", am inteles ca la tine incepe in cap menstruatia. S-a terminat sau inca mai continua? Sau te-ai referit la altceva?

Anonim spunea...

Anonimul! anonimul! tu esti bolnav psihic!:) dar sa tii ca reactiile tale .....sunt spre bine

nety

Cojocari spunea...

Anonim, bine ca te-ai gandit, desi ai facut-o prost. Stii cum zic in acest caz psihiatrii? Fiecare gandeste in functie de problemele pe care le are.:)