miercuri, 31 decembrie 2008

La multi, multi ani!

Nu pot scrie felicitari. Nu pot pune alaturi cuvinte frumoase, care impreuna formeaza dulcegarii. Dar in acelasi timp, nici nu-mi place sa iau mesaje de pe internet si sa le trimit tuturor celor din posta mea electronica ori din telefonul mobil.

De Craciun am primit o multime de mesaje cu felicitari fara adresa. Veti spune: "cum fara adresa, doar au ajuns pe telefonul tau, emailul tau!". Da, dar am simtit ca mi-au fost trimise fara a ma viza chiar pe mine. Un fel de mesaj pe care il citesti in metrou, pe panouri ori in ziar. Adica, se adreseaza unui grup de persoane printre care m-am ratacit si eu. Nu mi se adreseaza nominal.

Sa va mai zic ca eu nu simt sarbatoarea Craciunului? Da, da. Obisnuit de mic copil sa fac Craciunul pe stil vechi, pe 7 ianuarie, nu sunt in apele mele cand spun: "Craciun fericit pe 25 decembrie"! Sa nu va zic asta?...

Important este ca... iar am luat-o pe aratura. Vroiam sa va spun doar ca imi este greu sa compun felicitari ce abunda de dulcegarii si ca de obicei pot naste cel mult banalul, dar sincerul "La multi ani". Asa ca dragi prieteni, stimati cititori ai acestui blog, cei care ma iubesc, cei care ma iubesc mai putin va urez din suflet: LA MULTI ANI. Noul an este chiar nou. Inca nimic nu s-a intamplat in 2009. Anul este alb, curat, ca un noian de zapada abia asternut. Ce-ar fi sa nu-l murdarim si sa trecem prin el mult mai cuminti si cu pace in suflet?

Am facut multe rele in 2008. Sper ca se vor uita, sper ca le voi lasa un urma. Asa sa ma ajute Dumnezeu. Oricum, in noaptea Revelionului, atunci cand se apropie ora 00.00, ma voi gandi la lucrurile bune, soptindu-mi ca a fost un an bun, un an din viata mea pe care nu-l voi uita niciodata.

PS: Am disparut subit de pe blog pentru ca nu am internet acasa, pentru ca m-am mutat, pentru ca, in general, sunt un om ocupat. In noul an promit sa nu mai comit lucruri din astea fara sa anunt in prealabil. Promit.

Niciun comentariu: