vineri, 16 ianuarie 2009

Ce-o fi in capul blondelor... de la Chisinau?

Ii spuneam colegului ca ii dau discul sa-l bage in camera de filmat. Eram la o conferinta de presa care trebuia sa inceapa in 5 minute. Colegul mi-a zambit insa: "uite, Vitalie, ea este moldoveanca de-a ta". Ea, o tipa blonda, blonda vopsita, nici nu se uita la mine. Se face sau chiar are de munca pe la camera ei. Este operator. O privesc sa vad daca o recunosc. Nu, nu stiu cine este.

-Da, nu imi ascund mirarea?
-Da, fu raspunsul de telegrama al colegului.

Alerg sa pun microfonul acolo unde va vorbi ministrul. Langa mine rasare blonda vopsita. Eu ca sa nu fiu magar incerc sa pornesc o conversatie. Apoi de! Doi moldoveni departe de Chisinau au ce discuta. Aha, cum sa nu?

- Esti din Chisinau, o intreb eu? De altfel o intrebare logica. Moldoveanca de-a mea, pentru bucuresteni poate insemna si moldoveanca de la Iasi.
- Din Chisinau, spuse blonda cu nepasare.
- Aha, continui eu, dar mai bine taceam. Si eu sunt din Chisinau.
- Bravo, raspunde ea, iar eu raman cu gura cascata.

Blonda face militareste stanga imprejur si pleaca. Eu raman cu "bravo" al ei in urechi privind tamp in gol. Mare merit sa fii din Chisinau! De ce bravo? Ce a vrut sa zica cu asta? Brrr, ce rece si dura a fost. Dar ce i-am facut? Intrebarile se nasc si mor fara raspuns in cap. Nici nu ma gandesc sa o intreb pe blonda operator din Chisinau ce are cu mine, ce i-am facut? Si va jur, nici nu era frumoasa ca sa ma puteti invinui ca ma dadeam la ea. In plus am cea mai frumoasa prietena din lume, credeti ca as putea avea ceva in comun cu o uracioasa blonda operator din Chisinau...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ca sa te credem, propun sa pui pozele celor doua pe blog, iar noi sa decinem daca tu ai vrut s-o agati pe operatoare blonda si rece sau intr-adevar ai o prietena frumoasa si doar ai vrut sa fii gragut cu o cocetateana:)

nety

Cojocari spunea...

Gasesti pe blogul meu poze cu prietena mea. Iar in ceea ce o priveste pe concetateanca blonda, nu i-am facut poza, nu vreau sa-i fac poze, nu o sa-i fac poze. A avut un comportament execrabil.
In plus, na, crede-ma pe cuvant.