miercuri, 28 ianuarie 2009

Eurovision Moldova. Cine merge la Moscova?


Pe primul loc in preferintele celor care au intrat pe site-ul televiziunii moldovenesti se afla piesa interpretata de Nelly Ciobanu. Ceva in stilul Zdob si Zdub. Nu-i rau. Se putea si mai bine. Cred ca acest cantec este pe placul sovieticilor din fruntea televiziunii de la Chisinau. Asa ca, doamnelor si domnilor, asta pare a fi piesa Moldovei la Eurovision. Parerea mea.


Natalia Gordienco este pe locul doi in preferintele celor care au votat. Sincer, nu-mi place piesa. Voua? Ultima si unica data cand a fost la Eurovision, Natalia Gordienco a aparut aproape goala pe scena. Nimeni nu a apreciat gestul, iar echipa Moldovei s-a intors cu coada intre picioare de la concurs.
In rest, celelalte cantece nici nu merita atentia. Niste zdrang-zdrang de discoteca prost facut si mai prost interpretat. Nu sunt eu tare in muzica, dar nici nu pot sa inghit toata gretosania asta. Din an in an muzica prezentata la Eurovision Moldova este tot mai proasta si mai proasta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Gordienco matinca se imagineaza pe ringu de dans, la Flamingo cand canta piesa asta... da din pacate Gabi Stati nu va fi in juriul de la Eurovision sa o bage pe primu loc...

Anonim spunea...

Ce treaba au sovieticii de la Moldova 1 cu participantii? hai sa nu incurcam borcanele, ca doar nu trebuie sa mearga conducerea de la televiziunea publica sa aduca de minuta vedetele noastre si sa le roage sa cante ceva, esti jurnalist? fii si obiectiv