duminică, 4 ianuarie 2009

IQ-ul americanilor sub cel al moldovenilor

Am publicat mai jos un video unde cativa moldoveni erau intervievati pe strada. Intrebarile erau pentru clasa a patra. Moldovenii, insa, au esuat lamentabil in incercarea de a raspunde corect. Desigur, la intrebarea cate grade are vodka, au stiut sa raspunda exhaustiv.
Au sarit americanii suparati: "Stai bre, ca avem si printre noi suficienti prosti. Chiar foarte multi." Am cautat pe youtube sa ma conving. Mda, foarte prosti, unii. Daca intelegeti engleza, priviti filmuletul, o sa va tineti de burta de atata ras.

Daca nu stiti engleza, treceti la urmatorul video. Este in romana. E atat, atat, atat de haios, sa mori de ras. Trebuie sa va spun mai intai cateva cuvinte ca sa intelegeti. Niste tineri vor sa filmeze cateva intrebari pentru participantii la un bal al bobocilor. Intrebarile sunt puse de oameni simpli, de pe strada. Orice fel de intrebari sunt acceptate. Numai ca un tigan nu pricepe ce trebuie sa faca. Ce tare este nenea, zici ca a fost calcat pe cap de mic copil.

4 comentarii:

nadiusha spunea...

Doamne fereste!!! niciodata nu mi-am imaginat ca la intrebarea cite colturi are triunghiul raspunsul sa fie: "patru" sau "nu stiu" la fel si intrebarea: ce tara se incepe cu litera "U"? intrebarea sa te puna pe ginduri...
Incredibil ce "IQ high" mai au si americanii...

Anonim spunea...

vitalie ai pus cite un video despre inteligenta basarabenilor, romanilor, americanilor, uite si un link despre rusi http //www.youtube.com/watch?v=tl53txP5jQ0
sa te uiti pina la urma

Cojocari spunea...

Merci. Era de asteptat.

Stefania spunea...

OMFG!!!
I will never have problems with my self-confidence again!!! >D