duminică, 4 ianuarie 2009

Militienii de la Chisinau si bataia de joc. Video

Pe mine m-a socat. Atata bataie de joc nu am vazut in viata mea. Sarmanul om, la ce umilinte este supus. Cat de jigodie sa fii ca sa-ti bati joc in halul asta de cineva. Despre acest subiect s-a mai vorbit, s-a scris in presa de la Chisinau. Nimeni, insa nu a fost pedepsit.
Este vorba de niste politisti/militieni care l-au luat de pe strada pe un baiat, cioban intr-un sat de langa Chisinau, l-au dus la sectie si l-au interogat. Dar cum l-au interogat? Pur si simplu s-au distrat pe seama lui. Sarmanul baiat, cu privirea speriata, dezorientat, accepta orice, raspundea afirmativ la orice intrebare. Stie ce s-ar fi intamplat daca se opunea acestor brute. Mai bine se umileste decat sa fie batut cu picioarele si bastoanele in celula. Parafrazand proverbul: "Umilirea este rusinoasa, dar extrem de sanatoasa".
Ati gasit de cine sa va luati ma? Mergeti in cluburile din Chisinau si incercati sa-i saltati pe aia de acolo. Sunt sigur ca nu aveti curaj. Insa, in fata unui sarman cioban sunteti ditamai voinici si haiduci.
Mi-e mila de cioban. Sarmanul. Aveti nervii tari? Priviti filmuletul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Vitalie, tu mai ai un post despre acest subiect, l-ai pus pe 26 octombrie, singura diferenta e ca atunci nu ai pus video-ul dar ai transcris dialogul

Anonim spunea...

daaaa
apropo, in timp ce viziona mi-a venit o idee trasnita,,, se poate usor de aflat numele la politisti:
1. este unul in video
2. se aude numele: galusca
3. este satul cu R,,,
4. se poate de filtrat conversatia telefonica
5. se poate de organizat un flash mob in acel sat sau cel putin de tiparit numele lor pe vre-un stilp

Cojocari spunea...

Anonim, buna idee. Din pacate eu nu pot veni. Am vazut ca flash mob-urile astea au prins bine la Chisinau. Bravo.
Primului anonim, atunci nu gasisem video ci doar transcriptul. Asa ca am revenit acum ca l-am gasit... Oricum multumesc ca esti atenta si multumesc ca citesti blogul.
Salut.

Diana spunea...

Penibil... Cata degradare! Eu zic ca ciobanul ala are mai multa demnitate decat toti politistii din biroul ala luati la un loc.