luni, 5 ianuarie 2009

Politist moldovean pe sapte carari. Video foarte haios

Hic. Deci... Eu, brrr, ii cam frig si mi-a inghetat limba. Di asta graiesc mai greu si cu... hic, im-pie-di-men-ti. Dar in rest mi-e cald si bine. Sistemul de ghi-ghi-ghidare ... functioneaza cu de-fi-ci-en-te. Din acest motiv... hic, nu reusesc sa prind un drum in linie dreapta si merg pe curba eli-coi-dala... hic!
Bine, bine. Recunosc. Am baut. Dar un pic, chiar foarte, foarte... hic, putin. Nici nu m-am imbatat. Eu, ca organ... hic, al legii nu am dreptul sa ma imbat chiar daca beau foarte, foarte... hic putin. Sa raportez cum s-a intamplat. Am obosit mult.
Aseara, pana sa fac plinul, caci eram de serviciu la strada, a trecut multa vreme. Nu trecea nicio... hic, masina. Sau foarte rar. Am stat pana la 3 noaptea pana soferii de ... hic, masini au inceput sa treaca si pe strada mea. Abia atunci mi-am scos la vedere ... hic, bastonul si i-am oprit. De aia sunt politist, ca sa... hic, amendez. De aia sunt soferi, ca sa plateasca amenzile.
Sefu'... hic, nu te supara, imi arati si mie cum ies din cercul ista. Eu iaca ma invart, ma invart... hic, in jurul stalpului. Dar de fapt am nevoie... hic, de transport spre casa.
Hopa... hopa. Nu sunt eu de... hic, vina. Pamantul e lunecos si fuge de sub picioare. Ati simtit cutremurul? Di asta am cazut. Ho, bai... hic, nebunilor. Nu ma calcati cu masinile. Si ce daca sunt in mijlocul soselei? Dati-mi repede... hic, chipiul de politist. Iaca si microbuzul meu. Hop. Ai oprit prea... hic, departe. Gata am plecat, pa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vitalie, scrie deja si tu despre ceva mai frumos, ca poti sa cazi in depresie cu asa articole! :-)
Caut atitudini optimiste prin blogosfera si cand colo, tot peste vreun militian beat sau vreo mutra de voronin umflata ma impiedic.
Uite, de exemplu ai putea sa scrii despre zapada care a cazut peste al doilea oras romanesc, sau despre fetele care o topesc cu frumusetea lor.
Apropo de fete, pe unde umbli :-)?

Cojocari spunea...

Pai daca apropo de fete, nu prea... umblu :).
Cat despre articol, iaca eu m-am amuzat teribil. In depresie sunt din alta cauza. :(