vineri, 30 ianuarie 2009

Televiziunile moldovenesti si online-ul: apa si uleiul

http://www.protv.md/ - Prima televiziune care a inceput sa publice stiri in format video. Potrivit top20.md site-ul are aproape 13 mii de vizitatori unici pe zi. Vedem publicitate, vedem comentarii multe. Deocamdata este cel mai bun site al unei televiziuni din Chisinau. La cum se misca lucrurile in online-ul din Moldova o sa ramana mult timp inca the best. Veti vedea mai jos de ce zic asta.

http://www.trm.md/ - O surpriza placuta. Am intrat pe site si am descoperit ca publica stirile video. Poate concura deci cu protv? Neah. Are doar 1350 de vizitatori unici pe zi. Asta daca e sa-i credem pe cuvant. Oricum un urias pas inainte. In rest un site anost, monocromatic, plictisitor. Si cand te gandesti ca o fi dat o caruta de bani pe el...

http://www.tv7.md/ - Imi pare rau sa recunosc, pentru ca la TV7 lucreaza multi prieteni jurnalisti, dar site-ul este varza. N-a evoluat nici un pic din momentul in care a aparut. Este ca si cum nu ar exista. Nu cred sa se ridice la vreo 700 de vizitatori pe zi, dar cine stie, poate sunt minuni pe lumea asta. Hai baieti, nu este greu. Site-ul il aveti, puneti si video. Caci altfel de ce sa mai dati bani pe el?

http://www.nit.md/ - Un site inexistent. Inexistent pe bune. Daca o sa intrati pe site o sa gasiti o pagina goala. Compania de televiziune NIT in care s-a pompat bani pentru a sluji comunistilor in perioada alegerilor nici n-a catadixit sa se extinda pe internet. Cineva mai rasarit de la ei a avut ideea cumpararii domeniului, dar ideea lui s-a oprit aici. Haidi bre!

http://www.eutv.md/ - un site care daca ar merge bine, daca nu ar apartine acestei televiziuni rau mirositoare, daca nu ar fi pro Iura Rosca s-ar lua in piept cu protv.md. Prea multi daca. Asa se face ca nici vizitatori, nici audienta, nici publicitate. Viitorul suna naspa. Trebuie sa mentionez insa un lucru bun. Este unicul site unde pot sa privesc online ceea ce se vede si in emisie. Aferim, musteriule. Pacat ca este vorba de Eutv, cea mai proasta televiziune de la Chisinau... din toate punctele de vedere.

7 comentarii:

Valeriu Tihai spunea...

Bagă și jurnaltv prin listă.

Cojocari spunea...

Vorbeam doar de televiziuni care s-au extins mai mult sau mai putin si online. Jurnal tv de la bun inceput a fost gandita doar ca o televiziune online. E un caz aparte. Uite am uitat sa bag altceva... Eutv.md. Imediat repar greseala.

lapusneanu spunea...

intradevar ProTV este cel mai acceptabil si cel mai accesat de mine pt. stiri in format video, dupa el urmeaza Jurnal.TV care il apreciez pentru calitatea buna a stirilor video, restul din cele precizate de tine sunt naspa

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant

Anonim spunea...

eu cred ca mai mult conteaza ce ne arata la televizordar nu formatul

Anonim spunea...

tennis elbow surgical treatment lateral epicondylitis

Feel free to surf to my web blog :: will acupuncture help tennis elbow

Anonim spunea...

laser treatment rosacea Troy Grove

Also visit my weblog: http://rosaceago.com/