joi, 1 ianuarie 2009

Ultima stire facuta de mine in 2008: STOP fumatul in locuri publice

Sunt un nefumator. Ba chiar as spune mai mult, sunt un antifumator. Nu-mi place fumul de tigara, tutunul, tigarile, le consider absolut gretoase si oribile. Probabil de aia am fost ales sa ma ocup de stire, eram candidatul perfect.

Numai ca pentru material aveam nevoie si de cateva interviuri. Ora 13.00, Bucuresti, 31 decembrie 2008, iar eu stau inca la serviciu. Sunt in cautarea proprietarilor de baruri, discoteci, restaurante. Cel mai urat lucru din lume, nu credeti? Am vizitat vreo 15 localuri din Bucuresti si nu exagerez, m-au refuzat toti patronii.

Nici la interviurile cu romanii de pe strada nu am prea avut noroc. Pe bulevardul Magheru, buricul targului, intalneai doar italieni, nemti ori englezi. Abia dupa ce am oprit din drum vreo 5 tipi, al saselea mi-a vorbit in romana. In sfarsit. Intre timp la Cluj o colega a reusit sa convinga un patron sa comenteze legea care va stopa fumatul in localurile publice din Romania. Adica, daca vrei sa fumezi, esti invitat intr-un loc special amenajat din bar, bine aerisit si separat de restul localului. Mai multe detalii in ultima mea stire pe 2008. O vedeti mai jos.


Niciun comentariu: