sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Voronin - Obama Republicii Moldova

Voronin a lovit zilele acestea cu o idee pe cat de trasnita pe atat de neverosimila. A dat un interviu in exclusivitate agentiei de stat Moldpres si a declarat ca el va aduce schimbarea. Change spunea Obama in alegerile din Statele Unite. Change spune si Voronin pregatind alegerile din Republica Moldova.

Numai ca daca Obama e un tip nou cu o echipa noua, Voronin este un tip invechit, batran si iubeste sa traga la masea. "Cei care vocifereaza despre schimbari in general, nu sunt apti, de regula, pentru schimbari. Acestia sant mai curand cei mai adevarati conservatori, oameni ai trecutului, oameni fara viitori. Schimbarile lor inseamna mai in toate cazurile idei sustrase, fragmentare, straine", spune Voronin in exclusivitate.

Primo, textul este intr-o limba romana stalcita, scrisa cu mult lemn de stejar, o adaptare dintr-o rusa aiurita. Secundo, Voronin va aduce schimbarea la Chisinau atunci cand Papa de la Roma se va converti la iudaism sau atunci cand vor zbura aricii.

Un comentariu:

Online Products spunea...

Nici chiar asa, dar la o privire putin mai detaliata a modului sau de gandire si a contextului actual, tind sa cred ca ai totusi un strop de drepate aici ...